Mega news

Mega news

När jag var gravid förra gången höll jag det offline till efter förlossningen, och har sen dess inte postat mer än handfull bilder på min första knodd. Jag har svårt för hur barn används för att skapa likevänlig content i de sociala. Och så vill jag att hon ska slippa känslan av att ha publik så länge som möjligt, att hon inte ska känna sig tittad på. (Den biten kommer ju tyvärr patriarkatet att stå för inom några år.)

Men! Än så länge är bebis på insidan och den här gången har jag så mycket att säga om hudvård vs. graviditet och småbarn, att jag inte kan hålla mig längre. Och så vill jag tala om varför jag inte fixar att workshoppa, blogga och instagramma som förut.

Nu är jag i vecka 28 typ (vem hinner räkna när en fyraåring står bredvid och skriker i högan sky för att strumporna sitter snett?) och inshallah kommer bebis i slutet av juli. Jag har väl mått lite upp och lite ner, för att sammanfatta :D Med tre månader kvar känner jag mig redan öm och tung, det märks att allt så att säga redan blivit uttöjt en gång. Hade ingen superlängtan efter graviditet och småbebisliv när den här resan startade (det känns inte fullt så rosenskimrande andra omgången), däremot ser jag mycket fram emot en till familjemedlem! Det känns liksom som att vi är en gubbe eller gumma kort i laget. Håll tummarna att allt går som det ska ända in i mål nu. 

Håll också utkik efter storyn om vad som hände med min hudvård cirka vecka 7 :O Sen kan du räkna med mina favvotips för gravidmagar, perineum, bebisrumpor och så vidare. Och tack för tålamodet med mina mindre frekventa inlägg <3 Hörs snart igen!

P.S. En annan grej som jag har svårt för är paketet med normer som följer med graviditet och moderskap. Så varsågod för underifrån-selfie.

Hemgjord ekologisk hudvård för gravida

Hemgjord ekologisk hudvård för gravida

Ansiktsolja med tranbär, svartvinbär, granatäpple och meadowfoam

Ansiktsolja med tranbär, svartvinbär, granatäpple och meadowfoam