Ett litet tips på den berömda fredagen

Ett litet tips på den berömda fredagen

I samband med att Nena på Bare Origin och jag bestämde oss för att samarbeta, provade jag hennes produkter för att kunna använda dem i kommande recept. Nu får ni ta höjd för att jag är sån där highly sensitive person som gråter ut min passion över saker lite hela tiden, men jag blev typ tårögd när jag provade dessa två: Golden chocolate oil och Rose argan oil.

Båda är baserade på finast tänkbara arganolja som Nena köper in direkt på plats av ett kvinnligt kooperativ i Marocko. Med andra ord, färskast möjliga olja och inga pengar till manliga mellanhänder (bli inte ledsna nu snubbar, ni sitter på nästan alla pengar som finns i omlopp i världen så det kommer att räcka till er med). Sedan bearbetar hon varsamt oljorna så de får en svag doft av ros respektive kakao och vanilj.

Som ni kanske har märkt håller jag inte på jättemycket med eteriska oljor och aromaterapi, men jag har kommit på mig själv med att sträcka mig efter någon av dessa när jag har känt mig lite låg. De känns som en varm kram. Chokladversionen verkar dessutom låna in nånting special från kakaobönorna som fått ligga och dra i den, för den känns extra skön på huden.

När oljorna blir lite varma har jag märkt att de doftar svagt av oliv, det är arganoljan som talar. Det försvinner efter någon minut på huden och kvar blir bara världens mys.

Nena hälsar att det är gratis frakt och 25% rabatt på allt hos Bare Origin den här helgen <3

P.S. Jag har fått oljorna av Nena att göra recept med till boken, men det här inlägget är inte sponsrat, bara ren argan-kärlek. 

Hemgjord fuktgel med hyaluronsyra

Hemgjord fuktgel med hyaluronsyra

Bare Origin och Hudvårdsverkstan släpper e-bok

Bare Origin och Hudvårdsverkstan släpper e-bok