Koncentrerad antioxidant ansiktsolja

Koncentrerad antioxidant ansiktsolja

Jag har gästbloggat för Naissance! Det är ett företag som finns tvärs över Europa och säljer bra ingredienser för hemgjord hudvård. Jag hittade dem en gång tiden när jag letade efter cacayolja, och har varit supernöjd med alla oljor jag beställt därifrån. De håller hög kvalitet och är exceptionellt väl förpackade när de kommer (det är viktigt för oljornas hållbarhet).

Hursomhelst! Jag har gjort ett recept till dem på en riktigt koncentrerad, djupt röd ansiktsolja som gjort succé in min testgrupp. Den känns inte fet på huden men ger ett jäkligt fint glow och är fullsmetad med antioxidanter. Kan varmt rekommendera att prova. Kolla in receptet här.

Grundrecept på hemgjord ansiktsolja med superbär

Grundrecept på hemgjord ansiktsolja med superbär

The book is live! And welcome English speakers <3

The book is live! And welcome English speakers <3