Nytt recept hos Organic Makers: Rengöring med lera och jojoba

Nytt recept hos Organic Makers: Rengöring med lera och jojoba

Jag utvecklade det här receptet för Organic Makers i våras, och det har blivit en riktig favorit! När man blandar den här mjuka rengöringspastan med lite vatten blir den världens lenaste, mjölkigaste, goaste grej. Om du tycker att ren lerrengöring är för uttorkande och oljerengöring är för kladdigt, prova!

Receptet är superenkelt och resultatet riktigt trevligt. (Men ta bort ögonsminket med lite olja och undvik att få denna i ögonen, det blir som en sandstorm i Sahara :P) Du hittar recept och ingredienser hos Organicmakers.se.

Kan oljor skada huden? Del två.

Kan oljor skada huden? Del två.

Ansiktsmask med honung och morotsextrakt

Ansiktsmask med honung och morotsextrakt