Ska vi workshoppa tillsammans i höst?

Ska vi workshoppa tillsammans i höst?

Hej! Det är många som hör av sig och är sugna på workshop. Så himla roligt! Det är jag med.

Så här ligger det till: Jag verkar ha åkt på nåt slags skördkörtel-aktigt problem som jag jobbar på att reda ut. Det tvingar mig att ta ner tempot en del, men jag hoppas att det hinner fixa sig under hösten och att jag är fit for fight att köra en workshop framme i november. 

Just nu skissar jag så smått på ett vinter-tema med saker som:

  • Ett gosigt balm med honung, bivax och ringblomsextrakt för torra läppar och händer
  • En riktigt mjukgörande body lotion som kall-emulgeras (alltså inte kräver så mycket utrustning)
  • En försiktig peeling för ansiktet med AHA-bomben hibiskus
  • En uppdaterad fuktgel som är lätt att göra för nybörjare
  • En uppdaterad ansiktsolja med ett extremt noggrant urval av oljor (ledtråd)

Vill bara göra en massa roliga produkter som ni förhoppningsvis kommer att älska, och som både kan utmana den som börjat DIY:a och funka för den som är helt grön. Håller tummarna att det går att stöka i ordning det här snart!

Skicka in din mailadress här så får du ett mail så fort det finns ett datum. Ser väldigt mycket fram emot att få labba ihop! <3

/Anna

Ansiktsmasken som gick snett

Ansiktsmasken som gick snett

Kan oljor skada huden? Del två.

Kan oljor skada huden? Del två.