Ny look på sajten

Ny look på sajten

Nästan lika kul som att skriva etiketter på fina flaskor: skruva på hemsidan! Jag gillade verkligen strukturen på förra designen, men behövde ha något mer mobilvänligt. Et voilà, möt nya hudvardsverkstan.se. Den här designen har en lite mer bloggig struktur och gör sig framför allt bättre i telefonen. Det återstår lite finlir, men hoppas att du gillar det!

Jag vill också passa på att välkomna nya besökare som hittat hit, så himla roligt. Det har trillat in flera sökningar på "deo" så det ska jag försöka fixa asap :) Annat som ligger i pipeline är en overkligt väldoftande kroppsskrubb med jordgubbspulver, fuktspray med kokosolja och en insektsavvisande hudkräm. Du är varmt välkommen med egna önskemål på recept.

Under tiden, hoppas att du hittar mycket skoj bland de befintliga recepten. Dela gärna med dig av eventuella framgångar och motgångar. DIY FTW!

Kram,

Anna

Tre bra saker att veta om huden

Tre bra saker att veta om huden

Svalkande bodylotion med aloe vera och svartvinbärsolja

Svalkande bodylotion med aloe vera och svartvinbärsolja