Bildbomb från workshopen på Capellagården

Bildbomb från workshopen på Capellagården

I lördags var det storworkshop på Capellagården, med en hel serie hemgjorda, ekologiska produkter för ansiktet. Våren liksom vibrerade utanför medan vi kastade oss in bland leror, oljor, dofter, extrakt, honung, glycerin, avancerade aktiva ämnen och snälla, naturliga tillsatser.

Att stå hemma i sitt kök och experimentera är härligt, men att vara i ett helt rum med blivande DIY-kompisar är något alldeles speciellt. Det är verkstad, tamigfasen. Stort tack för att ni var med!

Tack också till Organic Makers för era fina råvaror, Malin Wengdahl som stod bakom kameran, Renée Voltaire som sponsrade med snacks och choklad, Eco Cosmetics som skickade sitt nya solskydd Sun Milk och Rahua som bjöd deltagarna på kanske världens bästa schampo och balsam. Alltihop ekologiskt och ekocertifierat.

Okej, stretcha bandbredden och låt bildkavalkaden börja!

P.S. Kunde du inte vara med? Nästa tillfälle att live-labba tillsammans blir antagligen i höst. Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få info direkt i mailen, och följ Hudvårdsverkstan på Facebook och Instagram för massor av inspiration under tiden <3

Naturligt skydd mot pigmentfläckar. Och så en solkräm!

Naturligt skydd mot pigmentfläckar. Och så en solkräm!

The DIY drug

The DIY drug