When in London

When in London

Jag har varit London! Vi brukar åka en sväng med jobbet någon gång om året, och efter att ha gjort flera vändor i Berlin <3 blev det London den här gången. Jag svalde ner nervositeten för att vara i europeiska storstäder med ett glas rött på flygplanet och njöt sedan i fulla drag av vårluft, indiskt och tro det eller ej, drum and bass.

Tyvärr skedde precis det där ofattbart otäcka på Westminster Bridge bara dagar efter att vi hade åkt. Det är så ledsamt. Lite extra mycket för att jag hann upptäcka en sån varm och mysig sida av London. Önskar att jag hade bättre bilder - men det är också ett gott betyg att det inte hanns med :) 

Edgware tube station.

Edgware tube station.

Så fett: Tate Modern. Det bästa var installationen som pågick här i turbinhallen. Mikroorganismer triggade suggestiva sekvenser med ljus, ljus och rörelser som omslöt hela den här stora hallen.&nbsp;

Så fett: Tate Modern. Det bästa var installationen som pågick här i turbinhallen. Mikroorganismer triggade suggestiva sekvenser med ljus, ljus och rörelser som omslöt hela den här stora hallen. 

Utöver ett par sneakers och en fermenterad svart vitlök (...) blev detta den enda shoppingen. Starkt doftande rosblad, mumsigt jordgubbspulver, tjusigt rödbetspulver och silkeslent kokosmjölkspulver. Håll utkik efter nya DIY-uppfinningar med dessa raringar!

Utöver ett par sneakers och en fermenterad svart vitlök (...) blev detta den enda shoppingen. Starkt doftande rosblad, mumsigt jordgubbspulver, tjusigt rödbetspulver och silkeslent kokosmjölkspulver. Håll utkik efter nya DIY-uppfinningar med dessa raringar!

Kanske det bästa på hela resan? Indiskt tabberas på Dishoom i Shoreditch. Åk dit och beställ alla rätter med lamm. Eller äsch, alla andra rätter också för den delen. Det gjorde vi!

Kanske det bästa på hela resan? Indiskt tabberas på Dishoom i Shoreditch. Åk dit och beställ alla rätter med lamm. Eller äsch, alla andra rätter också för den delen. Det gjorde vi!

Enkelt experiment med kokos och hibiskus

Enkelt experiment med kokos och hibiskus

Hibiskus: anti-aging som i en liten ask

Hibiskus: anti-aging som i en liten ask