Save the date! Workshop på Capellagården 13 maj

Save the date! Workshop på Capellagården 13 maj

Nu är datum, plats och tema för vårens andra workshop klar! Hoppas att ni kommer att gilla det här upplägget:

Lördagen den 13 maj blir det avancerad ekologisk hudvård i en ateljé på Capellagården i Vickleby, på södra Öland. Vi kommer att tillverka en serie med fem produkter för ansiktet, från rengöring till serum och Hudvårdsverkstans populära ansiktsolja. Vi använder som vanligt bara riktigt bra, ekologiska råvaror, men lägger till naturliga och ekocertifierade tillsatser som tar hudvården till nästa nivå.

Det här blir en lite längre och mer arbetsintensiv workshop än tidigare, så om du är helt ny på banan så rekommenderar jag Hudvårdsverkstans Introduktion till DIY den 1 mars, där vi går igenom det här med hemgjord hudvård från början.

Exakt schema och pris kommer snart, men jag tror att vi kommer att köra kl. 10 - 14. Planera även in ett besök i Capellagårdens trädgård och deras trädgårdsbutik, som har öppet då. Läs mer på Capellagårdens hemsida.

Anmäl dig till nyhetsbrevet för att vara först på bollen när anmälan öppnar. Hör gärna av dig om du undrar något! 

Enkel hemgjord fuktgel med aloe vera

Enkel hemgjord fuktgel med aloe vera

Bilder från onsdagens hudvårdsworkshop på Ölands Folkhögskola

Bilder från onsdagens hudvårdsworkshop på Ölands Folkhögskola