1-0 till vintern

1-0 till vintern

Kall utomhusluft och varmt blås inomhus och i bilen. Jag blir lite knäpp. En får slåss för varje vattenmolekyl och gamla bästisar som glycerin och hyaluronsyra vänder en plötsligt ryggen. (De samlar ju fukt. Om luften har mer fukt än huden funkar det kanon eftersom de då drar fukt till huden. Men om luften är torrare? Min känsla är att de börjar funka omvänt. Som att en dammsugare plötsligt skulle börja göra tvärtom. Inget hit!)

Mitt sista lite desperata grepp är att försöka få upp luftfuktigheten genom att placera ut vatten. Återstår att se om det har någon effekt? I värsta fall får jag kanske skaffa det som jag alltid har tyckt varit bland det slemmigaste man kan ha hemma.

En luftfuktare.

Vad gör man när luften är öken?

Vad gör man när luften är öken?

Vispad body balm med kokosolja och apelsin

Vispad body balm med kokosolja och apelsin

Loppisfynd: vattenbad!

Loppisfynd: vattenbad!